Sunday 31 January 2016

Η ΕΕ στο μάτι του κυκλώνα

ΕΙΚΟΝΑ---Ευρώπη,-Ευρωζώνη-Εξ.Ίσως οι οπαδοί της διάλυσης να μην εκτιμούν σωστά τη θέση των χωρών τους στο σημερινό παγκόσμιο περιβάλλον, χωρίς την προστασία της ένωσης - καθώς επίσης των Πολιτών, χωρίς την ασφάλεια που τους παρέχουν οι ευρωπαϊκοί Θεσμοί.

from Analyst.gr http://ift.tt/1nx6TZs
via IFTTT

Επιλογές που επιβεβαιώνουν τα αδιέξοδα

ΕΙΚΟΝΑ---γενική,-πτώση,-κρίση-και-σωτηρία-Εξ.Από την στιγμή που τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια εκτοξεύονται, μόνο ο λαϊκισμός μπορεί να δώσει "ιδεατές λύσεις", αντίθετα η πραγματικότητα μας προσγειώνει.

from Analyst.gr http://ift.tt/1QQ7cdF
via IFTTT

Saturday 30 January 2016

Επίθεση εναντίον της Κίνας

ΕΙΚΟΝΑ---Κίνα-Εξ.Η τιτανομαχία του κίτρινου γίγαντα με τους κερδοσκόπους, στόχος της οποίας είναι η υποτίμηση του νομίσματος, εξελίσσεται ήδη - με πιθανό αποτέλεσμα ένα παγκόσμιο αποπληθωριστικό σοκ, μαζί με ένα χρηματιστηριακό κραχ.

from Analyst.gr http://ift.tt/1Sry9UM
via IFTTT

Friday 29 January 2016

Παρουσίαση του βιβλίου «Το Σχέδιο Για τη Χώρα» Του Αντώνη Κοκορίκου

Βιβλίο---Το-σχέδιο-για-τη-χώρα,-Αντώνης-Κοκορίκος-3Παρουσία ελάχιστων εκατοντάδων δημοσιογράφων, πολιτικών και φίλων του συγγραφέα, έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του Αντώνη Κοκορίκου, «Το Σχέδιο Για Τη Χώρα», την Τετάρτη 27/1, στο POLIS ART CAFÉ,  από τις εκδόσεις Σιδέρη. . . Οι ομιλητές Σταύρος Λυγερός, Νάσος Αθανασίου, Ανδρέας Ρουμελιώτης, Ρίτσα Μπιζόγλη αναφέρθηκαν στο περιεχόμενο του βιβλίου […]

from Analyst.gr http://ift.tt/1TrZxCU
via IFTTT

Ο θάνατος των καναρινιών

ΕΙΚΟΝΑ---γενική,-κόσμος,-κρίση-ΕξΗ υπερχρέωση του πλανήτη, σε συνδυασμό με τον εφιάλτη της μαζικής μετανάστευσης πληθυσμών προς την Ευρώπη, απαιτούν λύσεις - εάν θέλουμε να αποφευχθούν οι χρεοκοπίες, οι εξεγέρσεις, η τρομοκρατία και οι πόλεμοι (ηχητικό).

from Analyst.gr http://ift.tt/1JM4vs8
via IFTTT

Thursday 28 January 2016

Το νομισματικό σοκ της Ελβετίας

ΕΙΚΟΝΑ---Ελβετία-Εξ.Όλες οι χώρες έχουν πρόβλημα με την πολιτική της Γερμανίας, είτε ευρίσκονται εντός της Ευρωζώνης, είτε εκτός - οπότε, είτε θα πρέπει να αλλάξει η χώρα, είτε να υποχρεωθεί να εγκαταλείψει την ένωση, με τη βοήθεια των ΗΠΑ.

from Analyst.gr http://ift.tt/1SdQE0R
via IFTTT

Wednesday 27 January 2016

Απρόσμενη ευκαιρία

ΕΙΚΟΝΑ---Ελλάδα-Εξ.Παρουσιάζεται μία καταπληκτική δυνατότητα στην Ελλάδα, μέσω της οποίας θα μπορούσε να επιτευχθεί η διαγραφή του 50% του χρέους, η έξοδος από την κρίση και η επιστροφή στην ανάπτυξη - παράλληλα με την επίλυση του προσφυγικού.

from Analyst.gr http://ift.tt/20su9Gw
via IFTTT

Ο δεκάλογος του αυτονόητου

VASSILIS-FeaturedΔεν είναι ηλίου φαεινότερο πως μόνο ένας ανισόρροπος θα δεχόταν να πληρώνει συνεχώς υψηλότερους φόρους, για διαρκώς μικρότερες παροχές; Να ξοδεύει τα χρήματα του σε εισφορές για συντάξεις που δεν πρόκειται να πάρει ποτέ;

from Analyst.gr http://ift.tt/1KEyXPP
via IFTTT

Tuesday 26 January 2016

Η αλαζονεία των τραπεζιτών

EIKONA---Τράπεζες,-πλούσιοι,-ελίτ-Εξ.Θεωρούν πως η κρίση χρέους της Ευρωζώνης, η ανεργία και η ύφεση στην Ε.Ε. θα καταπολεμηθούν, εάν υπάρχουν περισσότεροι ταξιτζήδες, κομμωτές και φαρμακοποιοί που θα εργάζονται πιο πολλές ώρες - για λιγότερα χρήματα!

from Analyst.gr http://ift.tt/1K8AS4p
via IFTTT

Monday 25 January 2016

Κοινωνική χρεοκοπία

ΕΙΚΟΝΑ---Ελλάδα-Εξ.Παρά τα έξι οδυνηρά χρόνια που προηγήθηκαν, δεν ωρίμασε ούτε το πολιτικό προσωπικό της χώρας μας, ούτε εμείς οι Πολίτες - συνεχίζοντας να έχουμε ψευδαισθήσεις και αδιαφορώντας για τις διεθνείς ταπεινώσεις που υφιστάμεθα ως λαός.

from Analyst.gr http://ift.tt/1QvvR7a
via IFTTT

Sunday 24 January 2016

Ο πόλεμος των μετρητών

SERENA-FeaturedΤα οφέλη για τις τράπεζες και τις κυβερνήσεις είναι φανερά Μπορούν να φορολογούν κάθε συναλλαγή, μπορούν να την επιβαρύνουν με επί πλέον χρεώσεις, παύει να υπάρχει ο κίνδυνος Bank runs και παρακολουθούνται οι πάντες

from Analyst.gr http://ift.tt/1K4JTLO
via IFTTT

Saturday 23 January 2016

Παγκόσμια χρηματοπιστωτική αστάθεια

ΕΙΚΟΝΑ---γενική,-οικονομία,-κρίση-Εξ.Προειδοποιήσεις για ένα επικό κύμα χρεοκοπιών, με τις ευρωπαϊκές τράπεζες να κάθονται επάνω σε ένα βουνό κόκκινων δανείων, ύψους 1.000 δις € - τα Junk Bonds και οι δέκα πληγές της Ρωσίας.

from Analyst.gr http://ift.tt/1PLd96G
via IFTTT

Μένουμε Ευρώπη

VASSILIS-FeaturedΓια εκείνο το χρονικό διάστημα που στην Ελλάδα θα υπερισχύει το κίνημα, δεν πρόκειται να σταματήσει η μετατροπή της σε χώρα της Lidl - αφού θα μπορεί κάθε φορά να εκβιάζεται, με την απειλή της εξόδου της από την Ευρωζώνη και την ΕΕ

from Analyst.gr http://ift.tt/1Kw4oM8
via IFTTT

Friday 22 January 2016

Παρουσίαση βιβλίου του Αντώνη Κοκορίκου – Το Σχέδιο Για τη Χώρα

Βιβλίο---Το-σχέδιο-για-τη-χώρα,-Αντώνης-Κοκορίκος-3Κάθε μέρα μάς λένε ότι η χώρα χρειάζεται ένα «εθνικό σχέδιο». Μας κρύβουν ότι αυτό είναι σχετικά «απλό» και ότι ο καθένας το «έχει» μέσα του. Η γεωγραφία μάς υποβάλλει, χωρίς να μας ρωτάει, την πολιτική που πρέπει να ακολουθήσουμε. Η Ιστορία μάς υπαγορεύει τι μπορούμε να πετύχουμε οι άνθρωποι […]

from Analyst.gr http://ift.tt/1ZHpAWz
via IFTTT

Η Ευρώπη αργοπεθαίνει

ΕΙΚΟΝΑ---Ευρώπη,-μετανάστευση-Εξ.Η νέα κίνηση ταυτότητας της γερμανικής νεολαίας κατηγορεί την κ. Merkel για την υιοθέτηση μίας καταστροφικής πολυπολιτισμικής ουτοπίας - ενώ οι Ολλανδοί ακροδεξιοί μιλούν για ισλαμικές βόμβες τεστοστερόνης.

from Analyst.gr http://ift.tt/1ZRUCjU
via IFTTT

Το δίλημμα του φυλακισμένου

VASSILIS-FeaturedΤο γεγονός ότι, το κίνημα της γραβάτας δεν έχει πολιτική πρόταση, όπως δεν είχε ούτε το κίνημα της πλατείας, ενισχύει την άποψη, σύμφωνα με την οποία η ακούσια αποστολή του είναι η αντικατάσταση της κυβέρνησης

from Analyst.gr http://ift.tt/1Jo0jib
via IFTTT

Thursday 21 January 2016

Η αμυντική τακτική της Ρωσίας

ΕΙΚΟΝΑ---γενική,-στρατηγική-Εξ.Χρησιμοποιεί ως όπλο την υποτίμηση του νομίσματος, αρκεί να μην προκληθεί υπερπληθωρισμός - κάτι πολύ δύσκολο, ενώ θα οδηγούσε στην καταστροφή του κοινωνικού της ιστού και στην ανατροπή του κ. Putin ή σε πολέμους.

from Analyst.gr http://ift.tt/1P8r36R
via IFTTT

Η αποκάλυψη της συνωμοσίας

SERENA-FeaturedΔεν είναι απίθανο η μαραθώνια διάσκεψη που κατέληξε στην υπογραφή της συμφωνίας της 13ης Ιουλίου, να ήταν μόνο ένα καλοσχεδιασμένο σόου. Η προσομοίωση μίας δήθεν σκληρής διαπραγμάτευσης και ενός έωλου εκβιασμού

from Analyst.gr http://ift.tt/1NmhaNh
via IFTTT

Wednesday 20 January 2016

Το δίσεκτο 2016

ΕΙΚΟΝΑ---γενική,-χρηματιστήρια-Εξ.Διακρίνεται μεν ένα σμήνος μαύρων κύκνων, αλλά όχι εκείνος ο πραγματικά απρόβλεπτος, καταλυτικός παράγοντας - οπότε μάλλον δεν θα ακολουθήσει ακόμη ένα παγκόσμιο κραχ, αντίστοιχο με αυτά του 2008, του 2000 ή του 1987.

from Analyst.gr http://ift.tt/20eoJi4
via IFTTT

Tuesday 19 January 2016

Η πάλη των τάξεων

ΕΙΚΟΝΑ---Ελλάδα-Εξ.Η επικράτηση της αριστεράς στην Ελλάδα, ήταν μάννα εξ ουρανού για το νεοφιλελευθερισμό - αφού του έδωσε τη δυνατότητα να αποδείξει ότι, δεν υπάρχει άλλος δρόμος για μία χώρα, εκτός από την πλήρη υποταγή της στους κανόνες του.

from Analyst.gr http://ift.tt/1nw0s9s
via IFTTT

Η Αισώπειος κυβερνητική προσέγγιση για το χρέος

ΕΙΚΟΝΑ---Ελλάδα,-κόσμος,-τραγωδία-Εξ.Όταν το δόγμα της εκτελεστικής εξουσίας είναι ο λαϊκισμός και το ψέμα τότε μόνο οι αφελείς μπορούν να έχουν προσδοκίες ομαλής και αποτελεσματικής διαχείρισης.

from Analyst.gr http://ift.tt/1JfDqxq
via IFTTT

Η Black Rock

DENNIS-FeaturedΟ χρηματοπιστωτικός γίγαντας, ενώ έως το ξέσπασμα της κρίσης του 2008 ήταν ένας μέτριος παίχτης στις διεθνείς αγορές, απορρόφησε έκτοτε περισσότερα χρήματα από μία μαύρη τρύπα στο σύμπαν, η οποία «καταπίνει» ένα αστέρι που εκρήγνυται.

from Analyst.gr http://ift.tt/1Qkomjx
via IFTTT

Monday 18 January 2016

Νέες τραπεζικές διασώσεις;

VASSILIS-FeaturedΤυχόν χρεοκοπία μίας μεγάλης τράπεζας, όπως της Deutsche Bank, θα σηματοδοτούσε την αφετηρία ενός καταστροφικού ντόμινο στην Ευρώπη - η οποία έχει το περισσότερο διογκωμένο χρηματοπιστωτικό σύστημα στον πλανήτη

from Analyst.gr http://ift.tt/1U6oPF0
via IFTTT

Sunday 17 January 2016

Κρίσεις ισοζυγίου πληρωμών

ΕΙΚΟΝΑ---γενική,-κόσμος,-ισοζύγιο-Εξ.Στην αρχή εισρέουν μαζικά ξένα χρήματα σε μία Οικονομία, στη συνέχεια δημιουργούνται υπερβολές, ενώ στο τέλος απαιτείται η εξάλειψη τους - με αποτέλεσμα να την εγκαταλείπουν όλα τα κεφάλαια ξαφνικά, βυθίζοντας την στο χάος.

from Analyst.gr http://ift.tt/1U4vxLK
via IFTTT

Saturday 16 January 2016

Η άφιξη της καταιγίδας

ΕΙΚΟΝΑ---γενική,-καταιγίδα,-οικονομία Εξ.Όταν έλθει η πρώτη κλήση περιθωρίου, η οποία δεν θα είναι δυνατόν να απαντηθεί θετικά, τα πάντα θα καταρρεύσουν σαν ένας τεράστιος, χάρτινος πύργος - ενώ δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσε να στηρίξει το παγκόσμιο σύστημα.

from Analyst.gr http://ift.tt/1ZDogJI
via IFTTT

Friday 15 January 2016

Το μείγμα του χάους

ΕΙΚΟΝΑ-Ελλάδα-Εξ.Το πλέον ανησυχητικό είναι η πιθανότητα να μετατραπεί η Ελλάδα σε έναν νέο Λίβανο, υπενθυμίζοντας πως οι Πολίτες της δύστυχης χώρας μετανάστευσαν, εγκαταλείποντας την στους φτωχότερους εποίκους που εγκαταστάθηκαν εκεί - ηχητικό.

from Analyst.gr http://ift.tt/1Q33V8v
via IFTTT

Το καρτέλ της σιωπής

SERENA-FeaturedΕισάγουμε ισλαμικό εξτρεμισμό, αραβικό αντισημιτισμό, φυλετικές, θρησκευτικές και εθνικιστικές συγκρούσεις άλλων χωρών, ένα άλλο κοινωνικό σύστημα καθώς επίσης ένα διαφορετικό Δίκαιο στην Ευρώπη. Φοβάμαι πως δεν θα τα καταφέρουμε

from Analyst.gr http://ift.tt/1UUH2FF
via IFTTT

Thursday 14 January 2016

Η κίτρινη απειλή

ΕΙΚΟΝΑ---Κίνα-Εξ.Τυχόν επιβράδυνση της οικονομίας της Κίνας, ως αποτέλεσμα των προβλημάτων της, θα μπορούσε να βυθίσει ολόκληρο τον πλανήτη σε μία καταστροφική ύφεση - οπότε να προκαλέσει ξαφνικά την εμφάνιση ενός σμήνους μαύρων κύκνων.

from Analyst.gr http://ift.tt/1Sk7r1y
via IFTTT

Η αλήθεια για την υπερχρέωση

VASSILIS-FeaturedO κύκλος των τελευταίων 200 ετών αποδεικνύει ότι, το ποσοστό των χωρών παγκοσμίως που προέβησαν σε διαγραφή ή αναδιάρθρωση των χρεών τους, φτάνει σε ορισμένες εποχές στο 50% - οπότε άδικα κατηγορείται η Ελλάδα

from Analyst.gr http://ift.tt/1mXVhyf
via IFTTT

Η κίτρινη απειλή

VASSILIS-FeaturedΤυχόν επιβράδυνση της οικονομίας της Κίνας, ως αποτέλεσμα των προβλημάτων της, θα μπορούσε να βυθίσει ολόκληρο τον πλανήτη σε μία καταστροφική ύφεση - οπότε να προκαλέσει ξαφνικά την εμφάνιση ενός σμήνους μαύρων κύκνων

from Analyst.gr http://ift.tt/1ROEqtw
via IFTTT

Wednesday 13 January 2016

Ο πόλεμος της Ευρώπης

ΕΙΚΟΝΑ---Ευρωζώνη,-Γερμανία-Εξ.Η Ελλάδα ευρίσκεται στο επίκεντρο της σύγκρουσης των Η.Π.Α. με τη Γερμανία, αντικείμενο της οποίας είναι η ηγεμονία της ηπείρου μας, ενώ καιροφυλακτούν η Ρωσία και η Κίνα - οπότε η κρίση θα διαρκέσει πολλά χρόνια ακόμη.

from Analyst.gr http://ift.tt/1mYZVwD
via IFTTT

Tuesday 12 January 2016

Η ψευδαίσθηση του ισχυρού δολαρίου

ΕΙΚΟΝΑ---ΗΠΑ,-δολάριο-Εξ.Όλα δείχνουν πως ο πλανήτης κατευθύνεται σε μία νέα κρίση, η οποία θα είναι πολύ πιο μεγάλη από αυτήν του 2008 - ελπίζοντας πως δεν θα καταρρεύσει το χρηματοπιστωτικό σύστημα και δεν θα ξεσπάσουν πόλεμοι.

from Analyst.gr http://ift.tt/1W45ohe
via IFTTT

Κύμα αυτοκτονιών Ιταλών καταθετών

SERENA-FeaturedΕπικεντρώνεται στα βόρεια της χώρας, όπου το 45% αφορά επιχειρηματίες, ενώ το 42% ανέργους. Οι αιτίες είναι η αδυναμία πληρωμής φόρων, η μη εύρεση τραπεζικής χρηματοδότησης και η απώλεια των αποταμιεύσεων

from Analyst.gr http://ift.tt/1OMS9jN
via IFTTT

Monday 11 January 2016

Η σημασία του στόχου

ΕΙΚΟΝΑ---γενική,-στόχοι-Εξ.Εάν ανακτηθεί η εμπιστοσύνη των Πολιτών προς την Πολιτεία, καθώς επίσης εάν εκπονηθεί ένα σχέδιο αναβίωσης της οικονομίας μας, με ίδιους πόρους, τότε η Ελλάδα μπορεί να μεγαλουργήσει - αφού διαθέτει όλες τις φυσικές προϋποθέσεις.

from Analyst.gr http://ift.tt/1OXpjPu
via IFTTT

Διεθνής έκκληση: Ανοίξτε την Χάλκη

LEONIDAS-FeaturedΓιατί η Τουρκία θα αναγκαστεί να ανοίξει την Θεολογική Σχολή της Χάλκης χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

from Analyst.gr http://ift.tt/1kZP5o5
via IFTTT

Καλοστημένα εκλογικά παιχνίδια

VASSILIS-FeaturedΕάν ήμουν στη θέση της Γερμανίας, θα επέλεγα στην αρχή τον Αλέξη και μετά τον Κυριάκο - αφού ο πρώτος είναι μακράν ο καλύτερος, όσον αφορά τη ψήφιση των μέτρων, ενώ ο δεύτερος ιδανικός για την πρακτική εφαρμογή τους

from Analyst.gr http://ift.tt/1Om2wak
via IFTTT

Sunday 10 January 2016

Η κρισιμότητα του 2016

Ελλάδα-και-πολιτική-εκτός-ορίων-Εξ.Αυτό που οφείλει να μας απασχολεί σήμερα, είναι η οικονομική και εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας - αφού κινδυνεύουμε να χάσουμε πάρα πολλά, εάν δεν πάρουμε έγκαιρα τα σωστά μέτρα, λειτουργώντας συλλογικά ως Έλληνες.

from Analyst.gr http://ift.tt/1SbzTCX
via IFTTT

Saturday 9 January 2016

Ντροπή μας Έλληνες και Ελληνίδες

SERENA-FeaturedΔεν θα απορούσα καθόλου εάν κάποια στιγμή άκουγα «Ζήτω η δουλεία», αφού η ελευθερία είναι κάτι που ασφαλώς δεν προσφέρεται από καμία Τρόικα και από καμία Γερμανία. Κερδίζεται με θάρρος, με κόπο και με πόνο.

from Analyst.gr http://ift.tt/1RAnxCK
via IFTTT

Friday 8 January 2016

Αγοράζω ελληνικά;

ΕΙΚΟΝΑ---Ελλάδα,-αγοράζω-ελληνικά-Εξ.Η υιοθέτηση της πολιτικής της υποτέλειας και των υποκλίσεων, εκ μέρους των κυβερνήσεων της χώρας μας, έχει οδηγήσει στην πλήρη καταστροφή του παραγωγικού μας ιστού - οπότε στην απαξίωση και εξαφάνιση των ελληνικών προϊόντων.

from Analyst.gr http://ift.tt/1OUSlcd
via IFTTT

Η πέμπτη φάλαγγα

VASSILIS-FeaturedΗ εγχώρια ελίτ δεν γνωρίζει πώς συμπεριφέρονται στους προδότες οι βιομήχανοι της Γερμανίας, οι οποίοι διοικούν τη χώρα - ούτε πως τα θέλουν όλα δικά τους, αρνούμενοι να δώσουν ακόμη και ένα γυμνό κόκαλο σε όσους υποδουλώνουν

from Analyst.gr http://ift.tt/1ZeiD4o
via IFTTT

Thursday 7 January 2016

Η μοναρχία της ερήμου

ΕΙΚΟΝΑ---Σαουδική-Αραβία-Εξ.Η Σαουδική Αραβία, έχοντας να επιλέξει μεταξύ της λιτότητας και της διεύρυνσης του πολέμου στη Μέση Ανατολή, για να αποφύγει την οικονομική της κατάρρευση, μάλλον κατέληξε στη δεύτερη λύση - οι προβλέψεις για το πετρέλαιο.

from Analyst.gr http://ift.tt/22NlaSq
via IFTTT

Wednesday 6 January 2016

Ο επίλογος της τραγωδίας

ΕΙΚΟΝΑ---Γερμανία-Εξ.Χειρότερο από το να μη γνωρίζει μία χώρα την ιστορία της και τα λάθη που έκανε, είναι η άγνοια του τι έχει ή τι θα χάσει - αποτελεί δε το άκρον άωτο της ανοησίας να καίει περιουσιακά στοιχεία άνω του 1 τρις €, έναντι δανείων 300 δις €.

from Analyst.gr http://ift.tt/1OMXRDS
via IFTTT

Tuesday 5 January 2016

Ελλάδα 2016 – Δράμα δίχως τέλος;

ΕΙΚΟΝΑ - Ελλάδα, Ευρωζώνη Εξ.Mε την ανατολή της νέας χρονιάς το βασικό ερώτημα είναι εάν η νέα χρονιά θα είναι καλλίτερη από την προηγούμενη.

from Analyst.gr http://ift.tt/1VEUpdZ
via IFTTT

Ο μύθος της ελεύθερης επιλογής

255Ο Αλέξης αποτελεί την καλύτερη δυνατή λύση της Τρόικας, όσον αφορά την ψήφιση των μέτρων του τρίτου μνημονίου, ενώ ο Κυριάκος για την εφαρμογή τους - η ουτοπία της Δημοκρατίας και της ελεύθερης αγοράς

from Analyst.gr http://ift.tt/22IBd3V
via IFTTT

Monday 4 January 2016

Προσδεθείτε!

VASSILIS-FeaturedΑυτός ήταν ο τίτλος του άρθρου μας το προηγούμενο έτος, αφορώντας την αλλαγή της κυβέρνησης από την άπειρη, αριστερίζουσα ομάδα, η οποία μοίραζε αφειδώς υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα - ενώ τώρα αφορά την παγκόσμια οικονομία και γεωπολιτική

from Analyst.gr http://ift.tt/1RaDVeU
via IFTTT

Sunday 3 January 2016

Λαϊκισμός και έλλειμμα αυτοκριτικής

SERENA-FeaturedΠαρά το ότι έχουν τεκμηριωθεί οι ευθύνες του ΔΝΤ, της γερμανικής πολιτικής και της ΕΚΤ για το κατάντημα της Ευρώπης, οι Έλληνες επιμένουν πως είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι για τα δεινά τους. Παράξενη αντίληψη αλήθεια!

from Analyst.gr http://ift.tt/1JRReIZ
via IFTTT

Τα γεωπολιτικά ρίσκα του 2016

ΕΙΚΟΝΑ---Κόσμος,-χρέος-Εξ.Οι κίνδυνοι διαμελισμού της Ελλάδας, καθώς επίσης ενός τρίτου παγκοσμίου πολέμου, δεν είναι αμελητέοι - ενώ ως οι τέσσερις σημαντικότερες εστίες πυρκαγιάς θεωρούνται η Ρωσία, η Κίνα, η Μέση Ανατολή και ο Κυβερνοχώρος.

from Analyst.gr http://ift.tt/1O3C5pZ
via IFTTT

Friday 1 January 2016

Χαμένες ευκαιρίες

VASSILIS-FeaturedΕάν ο ελληνικός λαός δεν είναι υπεύθυνος για την ιστορία του, τότε, ας του ορίσουμε έναν κηδεμόνα. Εγώ λέω ότι ο ελληνικός λαός, όπως κάθε λαός, είναι υπεύθυνος για την ιστορία του - συνεπώς και για την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα

from Analyst.gr http://ift.tt/1R1AnLr
via IFTTT